Politica de confidentialitate

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare, precum si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri dintre Dumneavoastra si www.touchantibacterial.ro (Compania) sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
 
2. Proprietatea Continutului
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara a fi limitat la toate textele si imaginile („Continutul”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Companiei cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care acest lucru nu este altfel specificat. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia a ceea ce se prevede in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca www. touchantibacterial.ro isi va proteja drepturile de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand, daca este cazul, la actionarea in instanta a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

3. Utilizarea Site-ului
Compania acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
 • Continutul se poate descarca numai pentru folosul personal si necomercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut
 • Nu se acorda permisiunea de a utiliza imagini ale Site-ului fara acordul scris al Companiei
 • Nu se acorda permisiunea de a distribui, modifica, copia (cu exceptia celor mentionate anterior), transmite, expune, refolosi, reproduce, publica, autoriza, acorda licente de folosire, crea lucrari derivate din, sau transfera, vinde sau folosi Continutul in alt mod, fara acordul scris al Companiei, si daca nu este in scop publicitar in favoarea Companiei
 • Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amentintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentions, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila sau ar incalca in alt mod legea. Compania va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma oricarei sentinte judecatoresti prin care se solicita Companiei sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediual Site-ului
 • Este interzisa utilizarea Site-ulului in scop publicitar sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.
4. Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o trimiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate si cu Regulamentul. Accesul se face prin Site. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Lipsa garantiilor
Intreg Continutul acestui site poate fi modificat si este oferit „ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de raspundere
Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. Compania si societatile afiliate sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a Continutului sau. Compania nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilzarii acestui site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Compania. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Compania nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Compania isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
 • Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti
 • Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare
 • Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop
 • Nu ofera o securitate adecvata
 • Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv
 • Sunt licentioase sau calomnioase
Compania nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Companiei.

8. Colectarea datelor cu caracter personal
Compania colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu dispozitiile Regulamentului, motiv pentru care va rugam ca pentru informatii aditionale sa accesati sectiunea Regulament Concurs .

9. Impunerea Politicii de Confidentialitate
Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Companie si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati prin completarea formularului pus la dispozitia dumneavoastra in acest sens, in sectiunea Contact.

10. Termeni, Conditii si Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
Compania poate, in orice moment si fara o notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati orice si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.
Va rugam sa accesati Regulamentul de Concurs, pentru a afla totalitatea termenilor si conditiilor aplicabile vizitei/participarii dumneavoastra
.
UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RASPUNDERE. NICI COMPANIA, NICI REPREZENTANTII ACESTEIA SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI.

11. Legislatia aplicabila si Juristrictia
Conditiile de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului si/sau Regulamentul sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Copyright © 2015 touchantibacterial.ro